Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Boostia & Balanssia – Hyvinvointitapahtuma

17.4.|15:0019:00

Boostia & Balanssia on Kymenlaaksolaisille yrityksille ja organisaatioille suunnattu työhyvinvointiin ja terveyteen liittyvä iltapäivän tapahtuma keskiviikkona 17.4.2024 Kouvolassa Synergiakeskus Kohoassa.

Keynote -puheenvuoron esittäjinä Komppania Ketonen ja Gustafsberg!

Kymenlaakson kauppakamari  järjestää yhteistyössä Cursor Oy:n, Kinno Oy:n, Kymen Yrittäjien ja Kymenlaakson Hyvinvointialueen kanssa Boostia & Balanssia tapahtuman, jossa pääosassa ovat elämys, kokemus ja hyvinvointi.

Tapahtuman yhteistyökumppaneina ovat työterveyspalveluita tuottavia yrityksiä, kuten Mehiläinen, Kotkan Työterveys ja Terveystalo. Kaakon Työhyvinvointiverkosto ja Kymenlaakson Liikunta pitävät osallistujien aktiivisuudesta huolta taukojumpan merkeissä.

Boostia & Balanssia hyvinvointitapahtuman kantavana ideana on yhteinen halu kehittää alueemme yritysten toimintaedellytyksiä ja nostaa esiin ihmisten hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyviä elintärkeitä asioita. Tapahtumassa kuulemme asiantuntijoilta kokemuksia ja vinkkejä, joilla johdamme itseämme ja työyhteisöämme kohti parempaa oloa.

Tapahtumassa on mukana asiantuntijapuheenvuoroja terveyden ja hyvinvoinnin eri osa-alueilta ja keynote- puheenvuoro, joka motivoi ja ravisuttelee ajatuksia. Tulossa on rento, kannustava, herättävä, motivoiva ja inspiroiva iltapäivä.

Tilaisuuteen edellytetään ennakkoilmoittautumista. Huomioithan, että tilaisuudessa saatetaan kuvata järjestäjätahojen markkinointitarkoitukseen.

Järjestäjä

Kymenlaakson kauppakamari, Cursor Oy, Kouvola Innovation, Kymen Yrittäjät, Kymenlaakson Hyvinvointialue

Tapahtumapaikka

Kohoa Synergiakeskus
Kauppalankatu 13
Kouvola, 45100
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto