Mikä on Kohoa?

Kohoa Synergiakeskus kerää yhteen laaja-alaisen asiantuntijaverkoston joka työskentelee yrittäjyyden, koulutuksen ja alueen elinvoiman kehittämiseksi.

Kohoa aloitti toimintansa maaliskuussa 2023, jolloin kiinteistön valmistuttua sen tiloihin muuttaneista toimijoista alkoi kehittyä kohoalaisten yhteisö. Yhteisön tavoitteena on tuottaa paras mahdollinen osaaminen, koulutus ja tuki asiakkaillemme.

Kohoa Synergiakeskuksessa luodaan alusta elinkeinoelämän toimijoiden kohtaamiselle, verkostoitumiselle ja yhteiselle kehittämiselle sekä ketterälle kokeilukulttuurille. Palveluverkostomme lisäksi Kohoa tarjoaa kokous- tapahtuma- ja kohtaamistiloja kaikille vapaasti vuokrattavaksi. 

 

Kohoa Synergiakeskus sijaitsee Kouvolan ytimessä, kävelykadun varrella Kauppalankatu 13:sta. Pääset paikalle helposti autolla, junalla, pyörällä tai kävellen. Pysäköintipaikan kattoparkistamme voit varata varausjärjestelmämme kautta.

Kohoa Synergiakeskus on esimerkki yrittäjän voimasta, innostuksesta ja tahdosta. Kouvolalaiset yrittäjät päättivät muuttaa paikallisen elinvoiman sekä yrittäjyyskulttuurin kurssia ja keräsivät yrittäjyyden palveluverkoston saman katon alle. Kohoa Synergiakeskus Oy:n osakkeista 50 % omistavat paikalliset yritykset, yrittäjät ja kymenlaaksolaiset yhdistykset ja 50 % omistaa Kouvola Innovation.

 

Kohoa kehittyy ja kehittää. Olemme osatoteuttajana Xamkin hallinnoimassa hankkeessa KymiAccelerator, jonka tavoitteena on Startup- ja kasvuyrittäjyyden ekosysteemin vahvistaminen Kymenlaakson alueella. Hanketta rahoittaa Kymenlaakson liitto.