Mikä on Kohoa?

Kohoa on paikka Kohtaamisille Verkostoitumiselle Ideoinnille Oppimiselle Innostumiselle

Tervetuloa Kohoa Synergiakeskukseen! Talossa on tilaa monen kokoisille yrityksille ja se sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Pääset paikalle helposti autolla, junalla, pyörällä tai kävellen. Tarjoamme asiakkaillemme joustavat vuokrausmahdollisuudet ja yksilöllistä palvelua.

 

Kohoa Synergiakeskus sijaitsee Kouvolan ytimessä, kävelykadun varrella Kauppalankatu 13:sta. Pysäköintipaikan voit varata varausjärjestelmämme kautta.

Kohoa Synergiakeskus on esimerkki yrittäjän voimasta, innostuksesta ja tahdosta. Kouvolalaiset yrittäjät päättivät muuttaa paikallisen elinvoiman sekä yrittäjyyskulttuurin kurssia ja keräsivät yrittäjyyden palveluverkoston saman katon alle. Kohoa Synergiakeskus Oy:n osakkeista 50 % omistavat paikalliset yritykset, yrittäjät ja kymenlaaksolaiset yhdistykset ja 50 % omistaa Kouvola Innovation.

Kohoa kehittyy ja kehittää. Olemme osatoteuttajana Xamkin hallinnoimassa hankkeessa KymiAccelerator, jonka tavoitteena on Startup- ja kasvuyrittäjyyden ekosysteemin vahvistaminen Kymenlaakson alueella. Hanketta rahoittaa Kymenlaakson liitto.

Kohoa Kymenlaakso –hankkeella luodaan alusta elinkeinoelämän toimijoiden kohtaamiselle, verkostoitumiselle ja yhteiselle kehittämiselle sekä ketterälle kokeilukulttuurille. Hankkeen tarkoituksena on luoda fyysinen ja digitalisaatiota hyödyntävä alusta toimijoiden tiimiytymiselle, yhteiselle kehittämiselle ja myös hyvinvoinnille. Hanketta rahoittaa Kymenlaakson liitto.